Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se crede deseori ca hrisca e din familia cerealelor, de fapt sunt niste seminte care, desi seamana ca aspect cu graul, e bogata in fier, zinc, seleniu, proteine, antioxidanti, calciu si nu contine gluten, precum graul.
Speli hrisca in 2-3 ape reci si o lasi la inmuiat de seara in 200 ml apa. A doua zi, iei bobitele care s-au ridicat la suprafata si le arunci, apoi arunci apa si mai clatesti o data. Pui la fiert in lapte cu mierea si esenta si lasi pana da laptele primul clocot. Acoperi si lasi sa se umfle.
1
Hrisca se poate folosi fiarta in apa cu sare ca garnitura (de tipul orezului) la mancaruri cu carne si, in special, cu sos, sau la salate mai consistente.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult